U2 koncert vs. flueben…..

 I søndags var vi til U2 koncert.

3. Koncert vi oplevede med dem og det var endnu en total fed oplevelse.

Jeg var meget spændt på hvordan det hele ville gå, da vi bestilte billetterne d. 2. Februar for jeg var da ret ny med stamcellerne… det blev heldigvis en kæmpe succes. Vi havde bestilt siddepladser velvidende at der var nogle trapper op, dog kunne jeg få hjælp halvvejs med elevator, så energien kunne spares lidt, men det gik simpelthen så fint 🙌🏻🙌🏻🙌🏻

Et stort flueben ✔️ er sat og jeg er så glad…har fået det bedste af det bedste på oplevelses-kontoen selvom det efterfølgende har kostet nogle trætte dage, men det ved jeg jo 🙌🏻🎉🙌🏻

Vi glæder os til næste U2 koncert, for de kan da så absolut endnu de “drenge”….

Vi fik 3 dage i København, da jeg også skulle forbi Rigshospitalet til en lille snak og have endnu en vaccination imens Heine havde et par dage fyldt op med arbejde sammen med kollegaer i Kbh, så vi fik udnyttet opholdet max. heldigvis kunne jeg tjekke ud fra hotellet sent om tirsdagen, så jeg kunne slappe af til Heine var færdig med arbejde, det hele flaskede sig 👍🏻

Tak for Jeres små søde hilsener hvor I spørger ind til hvordan det går efter stamcellebehandlingen, jeg nærmer mig snart et år efter mine nye stamceller og så kommer jeg med en lille opdatering…for dem der har lyst til at læse med.

#U2 #ms #concert #hsct #ididit #thisisms #songsofexperience #sclerose #womanoftheworldtakeover

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Follow Me
Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud