Tak for søde hilsner…..

   

Søde hilsner…..

Jeg bliver så overvældet, glad og overrasket over Jer som læser med, sågar jer som kommer med blomster til mig 🙂

Helt fantastisk.

Lige pt. skriver jeg meget om sclerosen, og fortæller om mit forløb med stamcellerne. Jeg tror det er en form for terapi at få det skrevet ned og fortalt om det og så vil jeg jo så gerne udbrede budskabet om, at det nu er muligt at få stamcellebehandlingen i Danmark. Dermed ikke sagt, at jeg kan anbefale behandlingen endnu, da der skal gå længere tid før jeg kan sige om, der er god effekt, men der krydses voldsomt mange fingre og tæer for, at det virker.

Tusind tak fordi i følger med, og tak for jeres hilsner !

 

 

 

 

 • 6. december 2017 kl. 1:16
  Permalink

  Hej Anne Sofie 🙂. Det er bare så godt, at høre om den nye behandling og det er rigtig godt, som du beskriver omkring det hele. Det er også hårdt og det kræver mod, at skrive om sin sygdom…Stort mod, som du besidder…beundrer dig meget for det 🙂. Jeg er glad for jeg fandt dig…..jer. Har været så bekymret for jer. Glæder mig til at vinke til dig en dag…….og forhåbentlig se dig smile igen ovenpå den barske tid….du har nemlig verdens sødeste smil 🙂. Hilsen Birgit

  Svar
  • 7. december 2017 kl. 7:42
   Permalink

   Tusind tak Birgit. Glæder mig så meget til at møde Jer igen på mine små gåture ❤️ Nyder Jeres smukke blomster her på Ry sclerosehospital, så sødt af Jer.

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Follow Me
Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud