STATUS AF MIN SMUKKE ENG

D. 7. november var det et år siden jeg fik mine stamceller tilbage i kroppen.
September (2017) blev 1. højdosis kemo givet og dagen forinden fik jeg lagt et cvk som føltes som et bistik ind i hjertet og min smukke eng begyndte at falme….
Boostning af mine stamceller kom efterfølgende, som var hjemmearbejdet i en uges tid, så der var nok stamceller der kunne blive trukket ud. Jeg var lidt under et pres da injektionerne begyndte at virke og husker transporten med min søster til Riget skulle gennemføres på morfin for at dulme smerterne og en “🤮-pose” indenfor rækkevidde. Denne boostning skulle til for at få stamcellerne ud af kroppen og fryses, så vi kunne begynde behandlingen.
Udskrivelse og derefter hjem og gøre klar til min næste lange indlæggelse hvor jeg mentalt forberedte mig på de næste mange kemo-behandlinger og mit hår der røg helt af.
Jeg holdt nu godt fast i min smukke blomstrende eng med god støtte fra mine kære igennem de yderligere 5 kemo behandlinger, for at banke T-cellerne i bund og den lange indlæggelse hvor vi ventede på gode “tal”.
I dag føler jeg nærmest jeg har fået engen helt tilbage.
Immunforsvaret er oppe igen, og det ser ud til at de nye celler stadig ikke har tegn på, at være defekte som de gamle T-celler var, så behandlingen virker 🙏🏻
Jeg føler en lidt bedre koncentration og indimellem mere energi🎉🙌🏻…samt en MEGA FANTASTISK glæde ved at være attakfri over et år nu 🙌🏻🎉🎉
-og jeg har været til U2 koncert i år🙌🏻🎉
Jeg har desværre stadig mine gamle ms symptomer og selvom det ikke var lovet at de kunne blive bedre, så håber man jo nok altid på mere, men der er jo heldigvis ikke kommet nye attak til og det er så SKØNT 🙌🏻🙏🏻🙌🏻
Smerterne fylder mere efter stamcellebehandlingen…Jeg har i mange år haft smerter og prøvet at leve med dem, men smerterne her er anderledes. Jeg havde lige omkring 3 måneder hvor disse smerter var væk, men der er desværre en snert af dem igen.
Jeg var igennem et grundigt forløb inden jeg fik grønt lys til denne behandling, som netop gik på om de (lægerne) mente mit hjerte/lunger/immunforsvaret kunne holde til den mængde kemo der skulle gives under behandlingen. Hvis de havde været i tvivl havde jeg nok heller ikke turde gøre det, men jeg havde ikke valget om anden medicin, mulighederne var brugt op.
Derfor er det bare så vigtigt at der forskes, så anden/ny medicin kan komme frem i lyset, og håbet hele tiden er tændt…
Takker alle de frivillige ildsjæle for at holde håbet oppe 💚
I går var vi i Musikhuset i Esbjerg for at opleve et smukt arrangement “Night of 1000 drawings”, som min søster 😍, rotary klub i Esbjerg og rigtig mange frivillige har banket på benene hvor pengene går til forskning i sclerose… 💚 -det var en kæmpe succes og fantastisk smukt❤️
Jeg er glad for jeg fik behandlingen selvom den er hård og der er bivirkninger, så ville jeg nok gøre det igen for at blive attakfri…-der er ikke to forløb som er ens med stamcellebehandlingen ligesom der heller ikke er to ens forløb med diagnosen multiple sclerose.
Hver dag tæller som en sejr uden et attak her 🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙏🏻🎉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Follow Me
Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud