Startskuddet ….

image

SØSTRE ER GULD

Bloggen her har været længe undervejs, men startskuddet kom, da jeg fik et sclerose-attak for ca. 4 mdr. Siden. 

Jeg blev ramt i mit ene ben denne gang, hvilket førte til, at jeg gik dårligt i rigtig lang tid. Meget uheldigt fik jeg så en forstuvning i den anden fod. Nu aflaster jeg så ved at sidde i en kørestol – en kørestol har for mig siden min diagnose været min helt store skræk. Rent mentalt siger jeg til mig selv, at det ikke er sclerosen, der gør, at jeg sidder i en kørestolen, men det er p.g.a. den forstuvede fod.

Det har tvunget mig til at aflaste foden og ikke kunne gøre så mange ting, som jeg gerne ville…. igen igen…. Så nu skulle det være. Alle mine hæklede ting begyndte at hobe sig op og for at være sød ved min mand 🙂 tænkte jeg, at jeg jo kunne sælge lidt ud af alle disse ting (for hold nu op her har været fyldt op med hækle ting).

Mine hæklerier holder mit humør oppe og jeg får trænet det kognitive – og finmotorikken i hænderne:-).

Den væmmelige gæst der selv tog plads i mit liv for 7 år siden uden min indbydelse er af til temmelig ond og fræk! Ven med ham bliver jeg nok aldrig, men jeg ved, at han er kommet for at blive og jeg prøver at leve med ham. Ville bare ønske jeg kunne vinde over ham. Dog må jeg indrømme, at i denne gang han er her vil han bare ik’ gå hjem, så uhøfligt!!!

Familie er GULD, venner er GULD og fysioterapeuter er GULD. Kan ik’ beskrive hvor vigtige de er, der er ik’ ord nok. Her på billedet KYSSER mine søstre og jeg  sclerosen væk (fra kys-sclerosen væk kampagnen).

En tanke om "Startskuddet …."

  • 16. september 2014 kl. 22:54
    Permalink

    <3 <3

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Follow Me
Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud