Rosenknoppen…..

image

Rosen…..

Rosen i haven holder ud, står imod slag og kulde den møder på sin vej. Den er kommet for at blive og knækker kun for at tage fat på nye skud, som vil frem og ud at prøve noget nyt. Den har hele verden foran sig og muligheder for at tilpasse sig. Flere lag der både er stærke, men også nogle som har lidt dårligere forbindelse til rodnettet.

Årets første gode nyhed kom i sidste uge, om at nu blev det den sidste medicin i denne omgang d.v.s. nu kan energien  forhåbentlig finde frem til mig igen og hverdagen eller det “nye” liv kan komme til mig. En fremtid hvor jeg kan give det jeg kan uden pres og forpligtelser, men på det niveau hvor jeg nu kan. Den nye medicin gav mig en hård start, men har med hjælp og forståelse fra min søde mand, familie og venner gjot det tåleligt selvom der røg 3 mdr. ud af kalenderen på ren nedtur. Så nu er vejen kun frem og forhåbentligt bero i sclerose-attakkene…….

2016 er startet rigtig godt….. Der er nu banet vej for nye rosenknopper som følger mig på min vej. Såvel som jeg skal leve med rosen så skal den også leve med mig og jeg er sikker på der nok skal komme en fin rosenhave ud af det på sigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Follow Me
Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud