Om bånd, styrke og kys……

image

Fantastisk sammenhold

Intet er planlagt her i livet og det er jo egentligt også godt nok på mange måder…. Nogle gange kunne et lille hint måske være dejligt. Må sige, at selvom der ingen hint var her og  loddet om en kronisk lo…-sygdom blev trukket, så er vi to kun blevet stærkere og har fået et endnu smukkere bånd sammen.

Drømmen om huset på landet, hund, at få en have op at stå og nyde naturen sammen lever stadig herude på landet. Ombygningen af huset gennemlevede vi i 2011, så vi slap for niveau-forskelle. Oplevelsen at ombygge huset med en arkitekt sammen var en drøm der kom til virkelighed og var sjovt, men også en hård proces og båndet imellem os blev bare endnu stærkere og smukkere…..

Min fatigue gør, at jeg har brug for små hvil og når det er rigtig slemt er jeg nødsaget til at sige fra til rigtig mange ting. Altid har jeg støtte og opbakning fra Heine. Jeg har søgt et nyt ophold på Ry sclerosehospital og er meget spændt på dette. Hjælp til min nye hverdag på fp. og en ny form for træning, da gangdistancen og balancen pt. er noget af en udfordring.

Om 2 dage starter jeg op på min 2. omgang af Lemtrada-behandlingen (sclerose-medicin) og håber det er det rigtige valg vi har taget for at stoppe den lige pt, negative nedgang på min gang/føleforstyrrelser. Glæder mig til at være på den anden side af scleroseattakket og medicinen, så jeg forhåbetlig kan starte hækleriet, besøge “mine” beboere og nyde mine gåture  igen.

Har fået flere spørgsmål fra Jer følgere om min medicin og hvordan forløbet har været og jeg får så meget igen  og lære om andre mediciner….fantastisk 🙂 Så kan slet ikke lade være med at tænke på de dygtige forskere, som forhåbentlig kan knække koden til hvorfor…og tænk hvis børn i fremtiden kunne få en vaccine mod multipel sclerose….. Maj måned er der focus på kys sclerose farvel… ja, vi kysser alle alt hvad vi kan her 😉

image

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Follow Me
Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud