Ny udgave af Doodlerier.dk

Jeg har efterhånden hæklet i lidt år nu sådan ON and OFF og nydt de gode perioder jeg har haft hvor jeg kunne.
Jeg har haft stor glæde og været overrasket over alle de dejlige bestillinger jeg har haft henover tiden. I har alle været så søde og ikke forlangt mine ting hurtigt hæklet, da I jo følger lidt med i min situation.
Fremover har jeg valgt at køre bloggen doodlerier.dk lidt anderledes da jeg nu er igang med at får skrevet alle mine løse notatpapirere ned til hele opskrifter som jeg sælger på etsy  Jeg vil fremover hækle lidt nye ideér og skrive opskrifterne ned, så nogle af Jer kreative mennesker kan få lidt fra hæklenålen…
Mine rangler har jeg valgt at beholde til bestilling og det kan foregå her doodlerier shop .Jeg står gerne til rådighed med en hjælpende hånd eller et vildt brændende hækle-færdigt projekt hvor vi sammen aftaler en pris.
Jeg tager gerne imod kommentarer til opskrifterne eller på min mail hvis I har spørgsmål.
Jeg hygger mig med mit “nye” projekt og nyder at gen-hækle nogle af mine gamle ting for at få opskriften skrevet ned.
Jeg har fået mig et par “prøve-hæklere” både fra Danmark og USA til at hækle mine oversatte opskrifter igennem.
Jeg håber I er med på min idé❤️
Nu er det jo snart jul og mine gamle nisser skal frem i lyset, så her får I opskriften på dem, som et hyggeligt december-projekt…
God fornøjelse….

Klik på billedet for at komme til opskriften .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Follow Me
Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud