Nu spredes julehyggen………..

Julestemningen og julehyggen er over os…..

image

I denne smukke juletid ringer klokkerne ind. Ind til hvert et hjem  ringer dørklokken og alle bydes ind. Ingen skal stå alene i denne tid og synes at mærke at alle byder ind. Ind I deres smukke stuer med pynt, gaver og duften af den lækre julemad vi alle samles og  bydes til bord, vi holder så kært af hinanden og tænker på alle de små engle der får vinger hver gang en klokke ringer i denne juletid…..

Julen er noget helt specielt for os alle og vi gør lidt ekstra ud af dagene. Her hos os er vi næsten lige begyndt på julegaverne, men det er der nu også noget hyggeligt over. Hyggen ved at komme ind til butiksgaderne der er så flot beklædt med julelys og julestemning, det er noget helt specielt.

Jeg har haft en god lille pause fra medicinen og det har jeg haft godt af….. Komme lidt til hægterne og være lidt med på banen igen. I det nye år starter jeg op igen på medicinen og mangler ca. 2-3 gange, så nu nærmer guleroden sig, som er et helt år uden medicin og nøj hvor jeg glæder mig til at prøve det. Det nye medicin skulle jo gerne holde sclerose-attakkerne væk og med jævnlig kontrol så føler jeg mig i gode hænder.

Mange ting har jeg skulle erkende her i 2015, men det er også med til at åbne nye døre for mig og finde frem til en hverdag igen med både træning og det sociale netværk.

Hermed ønsket om en rigtig glædelig jul til Jer og Jeres kære

imageimageimageimageimageimageimage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Follow Me
Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud