New York….

img_8691

Vi er netop hjemvendt fra vores længe ventede drømme-ferie til New York City. Så fantastisk rig på oplevelser og big city life….. Den summen af liv, bilhorn og udrykning 24-7 bliver vi aldrig trætte af. Så kan det godt være vi er kommet hjem og har mega jetlag og forkølelse, men PYT vi nød hele turen og det gik så godt.

img_1852

Stemningen i bybilledet…citylife var helt fantastisk….

img_9368img_1955img_1737img_9339img_9329img_9355img_1906img_1927

Så glad for det lykkedes at komme afsted, takket være min sclerosemedicin (lemtrada) der satte et stop for flere attaks pt. -og takket være min søde mand, som har haft styr på rigtig mange ting iforhold til vores rejse 🙂 Jeg var meget spændt på hvor meget jeg kunne holde til, men havde også taget stortset alle hjælpemidler med i bagagen. I lufthavnen havde vi bestilt assistance, som stod klar til at hjælpe os frem i lufthavnene til vores gates. d.v.s. de enten havde en kørestol el. en minibil klar til os og sikke godt, for hvor er lufthavnene store. Vores rejse startede i Nørresundby hvor vi fik dr. Watson (the doodle) passet hos mine forældre. Derfra flyafang fra Aalborg-Amsterdam Amsterdam-New York.

img_8999

Vi boede på hotel på central park south, meget centralt og skønt lige overfor central park. Det var skønt for indimellem kom der lige et par dage hvor det bare var rart, at nyde parken og ikke skulle gå for langt. Ellers brugte vi stort set hele tiden yellow Cab til at blive transporteret rundt i the big apple 🙂

img_2086img_2085

New York var alt det vi havde drømt om og håbet på…..og mere til. Vi var afsted i 10 dage og det var ok tid, så kunne vi jo heller ikke undvære labradoodlen længere. New Yorkerne er meget åbne af sind og hjælpsomme. Byen er ok handicapvenlig omend du er i kørestol, bruger rollator, går med stok eller generalt bare dårligt gående. De køer vi kom til at være i, til de seværdigheder vi ville se, var vi ikke i længe før de mange vagter på stedet så man var dårlig gående og kom foran i køen og sådan var det stort set alle steder……ja også til security check i lufthavnene…. 😉 Fantastisk og gjorde det hele meget nemmere når man ikke er så vaks i bentøjet.

acd41d31-2bd3-4290-868e-da7b7dea489d

Selvfølgelig havde jeg googlet mig frem til en lille hyggelig garnbutik i Soho 🙂

img_1998img_8375

New York bliver vi aldrig færdige eller mætte af, så drømmen lever videre…..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Follow Me
Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud