Morgen-dagens-træning :)

Træningen….samt begrænsningerne.

Lige lidt historie om min  gode træning.

Min træningsform varierer mellem styrketræning og balancetræning. Træningsformer, jeg begge holder af i selskab med min dygtige  fysioterapeut, som kender mig og efterhånden mine begrænsninger. Hun forstår at få mig presset til det yderste og kombinerer min fysiske træning med den kognitive træning – super godt for mig:-).

2-3 gange om ugen prøver jeg at komme til min træning og de 2 af gangene er det sammen med min fysioterapeut.

Her ses en af mine balance-baner:

image

Her ses mit “gå-bånd” 🙂 :

image

Jeg tror på, at jeg kan styrke min balance og styrke mine kræfter eller i hvert fald holde mig i gang og ikke mindst ved lige 🙂

Håber og drømmer om, at jeg:

– en dag  ville kunne slippe stokken….. 

– en dag vil kunne gå i skoven med min hund igen….

-en dag at kunne parkere bilen uden at skulle tænke over hvor langt jeg skal gå for at nå frem…..

– en skønne dag ikke er begrænset af min træthed og at jeg igen kan være med og deltage i alt det sjove…og ikke tænke på trætheds”muren”, der kan ramme i flere dage…..og følelsen af at blive sat tilbage og ret faktisk også BLIVE sat tilbage i værste tilfælde.

Forår er på vej og det er skønt….

Så ud og nyd det og nyd solen varme, fuglene synge og tanken om at det nu bliver en varmere tid, det er også livsglæde……..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Follow Me
Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud