Mine Lommer lugter altid….

Mine Lommer lugter altid lidt…..

 

Den gladeste hund og den mest støttende hund.

Dr. Watson er en sand ven…

Hunde er helse og hunde har den bedste evne til at mærke og forstå dens ejer.

Indimellem laver min balance små svipsere og Dr. Watson har lært at gå og kigge op på mig for at se hvilke retning jeg går i eller spontant ændre. Elsker det søde hundeblik og når der kommer en svipser fra min side, så kommer de opmærksomme store brune øjne frem og ørene der sidder på små stilke lidt fremme, som om udtrykket siger:…Har du mon styr på det???

-DERFOR lugter mine lommer altid, for specielt i disse situationer er det godt at have en gobid eller to i lommen, så jeg kan sige til Dr. Watson..det bare er helt ok..så øjne og øre falder på plads igen 🙂

I sidste uge var dobbeltsynet på sit værste og en hund blev til to hunde…ikke værst med to af Dr. Watson, sjovt nok var jeg ikke i tvivl om hvem den rigtige var… nemlig ham der lige lavede doodle-springene en smule højere 🙂

7842E282-AFA0-4443-BF7B-052DF57A2D0AIMG_3093

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Follow Me
Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud