Mærker vinden er med mig igen……..

image  image  image

Mærker vinden er med mig i den rigtige retning igen….

Det har været så fantastisk et ophold for mig på Ry sclerose hospital. Meget lærerigt og inspirerende. Jeg har fået tilbudt, at komme tillbage og få 14 dage til opfølgning med de ting jeg nu er kommet hjem med. Jeg ved ikke hvornår det bliver men bare så fint, at kunne få muligheden for det.

Jeg har ikke haft attakker siden min sidste dosis lemtrada for ca. 2 mdr. siden og er så glad for der er ro på og medicinen ser ud til at hjælpe mig. Nu prøver jeg om jeg kan få rettet op på det jeg tabte under mine attakker.

Lige nu har vi sommerferie sammen i smukke omgivelser i Bovbjerg ved Lemvig. Vi nyder den smukke og barske natur og især lyden og synet af vesterhavet. Jeg mærker lidt mere overskud og kommer lidt nemmere rundt ved hjælp af mine hjælpemidler nu.

Jeg ved godt jeg ikke er så flittig ved tasterne her på bloggen, men får skrevet lidt mere på instagram og facebook-bloggen især om mine træningsmetoder til at prøve, at vende tilbage til mit niveau før attakkerne.

Fortsat god sommer til Jer alle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Follow Me
Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud