Lidt småskør :)

Vi handler sjældent i Bilka eller i store butikker. Mest p.g.a. butikken er flere kilometer at komme rundt i og mit ben udtrættes, men også fordi det kan være svært at finde tingene.
I går kom vi så i Bilka og hvis jeg kunne havde jeg gravet mig ned…. Vi står i frugt og grønt afdelingen og Heine kommer med peberfrugter….jeg kigger på salaten og er lidt ukoncentreret, men tager posen med peberfrugterne op i hovedhøjde og spørger så om der er peberfrugter nok? Kigger så op, men ser ikke Heine og tænker han så nok er bagved mig, i det jeg drejer mig med posen højt oppe fra side til side flere gange og spørger….mon der også er gule peberfrugter?…..stadig ingen Heine, men 2 yngre piger og et ægtepar der kigger forundret på mig….pigerne forsvinder i øjenfaldende hurtig, lidt fnisende og ægteparret slå blikket ned i kålen og leder febrilsk efter det de mangler (de lader tydeligvis som om de ikke har hørt ellers set mig) i ren refleks (tror/håber jeg) siger jeg så (igen højt)….jeg snakker med mig selv..!!! 😬😳Kigger op og der er ingen tegn på Heine nogen steder…PINLIGT….ikke nok med det jeg kommer til at grine fordi det er så komisk😂omg så pinligt!!!
Står der lidt for mig selv og håber/beder til Heine snart kommer imens de er der, så de kan se jeg ikke er helt skør, men kun lidt småskør….

 • 4. august 2019 kl. 11:18
  Permalink

  Aaarrrhhaaarrr😂😂 dét ville jeg gerne have oplevet🤭😅😅

  Svar
 • 4. august 2019 kl. 12:48
  Permalink

  Haha😆😆😆 du burde tage noget mere i Bilka 👏👏🙌 – super godt grin😘😘

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Follow Me
Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud