Lidt på banen igen….

Så vender der stiller og roligt en smule energi tilbage og jeg glæder mig over tanken af nye celler der dannes. Har været en del indendøre i en lang periode så glædes over tanken om alle de gode ting der ligger og venter på mig. Ny bil der gør det nemmere for mig at komme rundt, frivillg på mit tidligere arbejde (som jeg savner meget) og over min skønne familie/venner der altid er der og forstår mig 🙂 Tak til alle Jer der følger lidt med og Jer der sender hyggelige og sjove hilsener.

imageimageimageimage

 • 10. november 2015 kl. 23:08
  Permalink

  Glæder mig så meget over den lille bedring der er😍

  Svar
  • 11. november 2015 kl. 6:26
   Permalink

   ❤️❤️❤️

   Svar
   • 11. november 2015 kl. 11:09
    Permalink

    Og jeg nyder mine egne to paddehatte i min stue:-).

    Svar
    • 12. november 2015 kl. 16:41
     Permalink

     ❤️❤️❤️

     Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Follow Me
Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud