Kys sclerose farvel……

Kys sclerosefarvel trækker i rødt

Frem til Valentinsdag den 14. februar er Kys Sclerose Farvels sædvanlige grønne kys skiftet ud med et romantisk rødt et af slagsen.

Kys Sclerose Farvel kysser med rødt

Anledningen for det røde kys er Scleroseforeningens deltagelse i den nye, internationale kampagne ’Kiss Goodbye to MS’. Sammen med vores søsterorganisationer i Frankrig, Sverige, Irland, USA, Australien og New Zealand bruger vi det røde kys til at sætte fokus på sclerose og samle penge ind til ny forskning.

Hvem kysser du på Valentinsdag                                                                                                                                                   

Sammen med de andre medvirkende lande markerer vi med de røde kys vigtigheden i at stå sammen på tværs af landegrænserne, hvis vi skal gøre os håb om at knække koden omkring sclerose i fremtiden.

Du kan støtte den danske del af den røde kampagne ved at købe den røde Kys-kage hos Holms Bager. Kagen sælges i dagene op til Valentins Dag, og al overskud går som altid direkte til forskning i sclerose.

De grønne kys vender tilbage                                                                                                                                                                     

Kys Sclerose Farvel hopper tilbage i de velkendte grønne farver efter 14. februar. Og i 2017 vender den røde kampagne tilbage for fuld styrke, så glæd dig til masser af grønne og røde kys.

Støt Kys Sclerose Farvel her

Læs mere om den internationale kampagne her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Follow Me
Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud