I am the storm…..

Jeg er nu 17 dage fra 1. Højdosis kemo. For ca. 1 uge siden fik jeg høstet 🌱🌱🌱mine stamceller på Rigshospitalet og kan nu bedre “finde mig selv” igen.
Hårdt på mange måder, men hvis man kan sige det sådan….så har det været lidt en prøvelse/test inden den store omgang skal begynde med 5 højdosis kemo i træk d. 2. November på “Riget”. D.v.s. nu ved vi nogenlunde hvilke bivirkninger jeg kan støde på.
Injektionerne af boostningen til mine stamceller var rare at få afsluttet, da jeg mærkede en del til dem i den sidste ende.
Selvom Rigshospitalet er langt væk, så føler jeg at jeg har en god kontakt med dem.
Jeg er mine søstre meget taknemlige. Jeg har min egen “kemo-søster”❤️, da hun arbejde indenfor faget og så min anden søster, som tog den sidste indlæggelse sammen med mig på “Riget”… helt fantastisk❤️ min søde mand er jo med mig hele vejen og har især hjulpet med alle “turene/forundersøgelser” frem og tilbage inden opstarten, så alt igennem en stærk og god familie, som også forstår at hjælpe hinanden ❤️❤️❤️
Jeg har sagt farvel til mit lange hår for ikke at stå med lange totter, når håret falder af, som det så småt begynder at gøre nu.
Tørklæder er købt og vi har fået fin vejledning. Søde veninder har endda købt et fint tørklæde til mig❤️
Jeg er selvfølgelig nervøs over den sidste del af behandlingen i november, men føler mig ok forberedt til den lange indlæggelse.
#hsct #stamceller #sclerose #ms #msfighter #stamcellebehandling #lovemyfamily

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Follow Me
Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud