Hop-timisten…

Torvehallerne

Endnu engang besøger vi Torvehallerne i København efter en kontrol på Rigshospitalet til opfølgning af min stamcellebehandling med højdosis kemoterapi.

Det er nu 5 måneder siden min lange behandling og i torsdags 12/4-18 var jeg i MR-scanneren, for at se om nye plaks skulle være kommet til, som vi jo absolut ikke håber der er…

Jeg gik så “fint” igennem selve behandlingen selvom der var lidt udfordringer at slås med undervejs i  indlæggelsen, men her efter behandlingen er der kommet lidt senfølger at kæmpe med, derfor har der været lidt ekstra kontrol og samtaler på “Riget”.  -løbende har vi taget højde for det ikke kun skulle være sygehuset vi ville besøge, men også nå at komme lidt rundt i det omfang min krop har kunnet, så vi har nu været 2 gange i Torvehallerne og da helt vild med stedet.

Nu venter vi svar på MR-billederne og på forhåbentlig en snarlig bedring på min smerteproblematik, som er en del af senfølgerne efter kemobehandlingen. Jeg føler stadig det er det rigtige, at jeg tog denne behandling og mærker HOP-timisten der vil frem i mig.

Mit ultra-korte hår gror i takt med min fine eng et sted derude….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Follow Me
Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud