hænderne vil ikke….

Den sidste måneds tid har været ned ad bakke og jeg har haft nye sclerose-attakker. Nu lægges en ny plan sammen med min neurolog om hvad vi nu gør. Jeg afsluttede jo min 1. lemtradabehandling i januar i år og meningen var, at det først var til oktober jeg igen skulle starte op med 2. behandling. Jeg Lytter efter hvad neurologerne foreslår og håber det vil bremse den negative udviklingen.

Som I nok har set så er hæklenålen lagt helt på hylden lige nu. Håndtræningen er i form af styrke og sanse stimulering som er daglig træning samt lidt ben og balancetræning. Her billeder af hvad jeg træner med.

imageimage

Nu er jeg startet på en lydbog Jussi Adler, Journal 64. Det er hyggelig beskæftigelse lige pt. 🙂 når nu hænderne ikke kan.

image

Jeg takker alle dem som sender små hilsner og opmuntrende knus og nyder alle de spørgelystende læsere, som finder vejen frem til mig her,  på mail og facebook.

En tanke om "hænderne vil ikke…."

  • 15. maj 2016 kl. 19:18
    Permalink

    <3 og gode tanker. Håber, der kommer styr på det <3

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Follow Me
Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud