Gode nyheder

D. 30/10 var jeg på Rigshospitalet til 2 års kontrol og mr.scanning efter min stamcellebehandling og i går fik jeg så den længe ventede opringning fra min neurolog på Rigshospitalet….

“Er du klar, Anne Sofie???” Sagde han…Ingen nye plaks på din mr.scanning af hjernen og der ses en mindskning af et af dine plaks på rygraden 🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻-det var det hele værd🙌🏻🙌🏻🙌🏻skulle bruge godt 1 1/2 år på at rette mig efter stamcellebehandlingen, men det hele værd!!! 

Ja, jeg har stadig sclerose, men jeg har sammen med et fantastisk hold af neurologer, min hæmatolog samt sygeplejesker givet sclerosen et ordentlig spark i r…og håber stamcellebehandlingen vil virke i en god rum tid

🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Jeg har mange at takke for at kunne få denne behandling. Især min familie og alle de frivillige ildsjæle som gør en forskel for at samle penge ind til forskning i sclerose. En særlig tak til Cykelnerven Vestjylland hvor der sidder rigtig mange ryttere og træder i pedalerne for en verden uden sclerose med min svoger som holdkaptajn og min søster som tovholder.

En tanke om "Gode nyheder"

  • 14. november 2019 kl. 21:30
    Permalink

    😘😘😘😘❤️❤️❤️❤️❤️ altid💪!

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Follow Me
Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud