Gakkede gangarter…..

NÅR JEG FØLER JEG KAN TAGE MEDALJEN I DEN MEST GAKKEDE GANGART……
Det kan godt være at en ny sæson af vild med dans og den store bagedyst er startet, men ikke i min verden….
At skulle finde stiletterne, trinene, koncentrationen, udfordringen og udholdelsen er ikke med i min hverdag.
Jeg snupper medaljen i gakkede gangarter istedet for…at få hovedet og benene til at samarbejde er en kunst og ikke en selvfølge…. Håbet og viljen er der når jeg tænker på min lille sommerfugl der blot har brug for et lille pusterum i metroen og selvom vingen hænger lidt, så skal den nok finde sin vej frem på en eller anden måde.
Forhindringer har vi alle for, at nå et mål og for nogle kan vejen være lidt snoet og ujævn….. Min vej er lige nu at blive klar til min nye sclerose-medicin og håbe, at det er den rigtige vej til bedre at kunne de ting her i livet jeg holder så meget af.
Har nu været uden sclerose-medicin i 4 mdr. for første gang i de 8 år jeg har haft diagnosen. Mødte lige et lille bump på vejen, som er ved at blive rettet ud og så venter jeg på den magiske opringning fra min neurolog med opstarten af ny sclerose-medicin.
I mellemtiden har jeg snuppet medaljen i gakkede gangarter, hæklet mange dyr, nydt Jeres bekendtskaber og tusind tak for, at I følger mig her, jeg har sagt farvel til mit smukke arbejdsliv, men også fået en medalje for årets fighter 🙂 og den lader jeg lige stå lidt……

Se mere

Doodlerier.dks billede.

Nået ud til 218 personer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Follow Me
Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud