En kringlet vej…

En lidt kringlet vej…men opad går det…

Jeg er nu godt 6 mdr. fra min stamcellebehandling på Rigshospitalet. Jeg går og venter på svar på mine MR-billeder og er vildt spændt. Jeg mærker forbedringer i form af mere energi og bedre hukommelse. Dog er smerter blevet en større del af min hverdag efter kemo-behandlingen og jeg tænker meget på om smerterne kan overskygge andre mulige forbedringer af stamcellebehandlingen.

Jeg får hjælp til min træning hos mine fysioterapeuter i form af rollator-gang, pilates-hold og lidt styrketræning i det tempo jeg kan lige pt.

Ellers nydes varmen, som også er uvant for mig da det lindre smerter i mine led. Hos mig er varme ellers ikke altid godt da jeg ofte mærker “gummi-ben”, men det er meget forskelligt fra scleroseramt til scleroseramt.

Her i forårsvarmen har jeg arbejdet og hygget mig med at lave min egen opskrift på Paddington, som blev brugt til min Nevø’s konfirmation, så han bliver da lige “Flashet” her… 🙂

#hsct #multiplesclerose #sclerose #stamcellebehandling #doodlerier

En tanke om "En kringlet vej…"

 • 16. maj 2018 kl. 5:16
  Permalink

  Skønne Søs❤️ Og skønne Paddington❤️
  ☀️☀️
  Sol, varme og kærlighed til du og Heine😘

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Follow Me
Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud