Doodle Bamse

Den lange rejse…

Min Paddington blev til for et års tid siden, som en sjov lille sangskjuler til vores nevøs konfirmation. Dengang gik det stærkt med, at lave ham selvom jeg havde lidt udfordringer undervejs efter min stamcellebehandling, grundet min sclerose. Jeg fik desværre ingen opskrift skrevet ned og ærgrede mig over dette, da der senere kom et par forespørgsler på ham 🙂

Jeg besluttede mig for, at lave endnu en Paddington og fik ham denne gang ned på papir.

Tæt på det færdige resultat, kom tvivlen op om jeg egentlig måtte sælge opskriften på ham, så jeg tog kontakten til rettighedshaverne på Paddington i London, men fik desværre et “lille” nej fra dem… han kom efterfølgende ned i sin kuffert og rejsen endte for min Paddington.

Ærgrelsen over, at han endte i kufferten blev alligevel for stor og jeg fik idéen til bare at lave ham til “doodlerier.dk-bamsen”, efter at have søgt på Paddington-bamser og set hvormange der egentlig sælger ham, tænkte jeg det var nok ok, når bare han ikke hedder Paddington og ikke har de samme kendetegn som originalen.  – det er jo nemt for alle selv at lave ham til Paddington ved at hækle det tøj, som jeg jo selvfølgelig ikke deler min opskrift på.

Min doodle bamse …Paddington eller ej….har nu set lyset igen efter en længere rejse…

Håber I alle vil byde ham velkommen…..opskriften får I her…

Doodle Bamse