• 12. marts 2021 kl. 23:16
  Permalink

  Hvor dejligt at høre. Håber du har det godt ovenpå vaccinationen.
  Tak for vinket den anden dag. Tænk at du genkendte mig….og jeg der troede jeg var en helt anonym gammel dame, usynlig for andre, med hjelm og andre uklædeligheder. Cyklen er noget ustyrlig, især i blæst. Og lidt af et monster, så det er desværre ikke altid at jeg får vinket/hilset tilbage. Jeg vinker med mine tanker istedet og de kan jo desværre ikke ses 🤗
  Allerbedste hilsner Birgit ❤️

  Svar
  • 13. marts 2021 kl. 13:40
   Permalink

   Du så virkelig frisk og godt ud på cyklen, så dejligt du har den😊🤗nu nærmer sidste vaccinations stik sig af Pfizer 👍 så godt…

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Follow Me
Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud